Over Snelpadel

Kort over Snelpadel

Snelpadel heeft een ruim aanbod Padel producten voor de startende en hobby Padeller. Vandaar ook de naam ‘Snelpadel’. De producten die worden verkocht zijn vooral gericht op mensen die snel aan de slag willen gaan met de sport Padel. De producten zijn van hoge kwaliteit voor een lage instapprijs. Wanneer je een echte pro wordt in de sport wordt er geadviseerd geen instapproducten meer te kopen.

Wie ben ik?

Hoi! Mijn naam is Jesse Nissingh en ik ben de ondernemer van de webshop snelpadel.nl. Ik studeer commerciële economie op de hogeschool van Avans in ’s-Hertogenbosch. In mijn vrije tijd ben ik erg sportief bezig. Zelf beoefen ik de sport Padel. Dit is echt een opkomende sport waar nog niet veel mensen bekend mee zijn. Om te starten met Padel zijn veel producten nodig die erg duur kunnen zijn. Om deze reden spring ik hier met mijn webshop op in.

Snelpadel heeft een ruim en gevarieerd aanbod voor de startende padeller. Van padelrackets tot padelballen en padeltassen. Om de sport voor iedereen toegankelijk te maken wordt er gefocust op de prijs. De prijzen van de producten liggen erg aan de lage kant om zo meer mensen te stimuleren om de sport te beoefenen. Snelpadel focust zich meer op de service dat het de sporter biedt dan de winst die wordt gemaakt op de producten. Om elke bezoeker een duidelijk beeld te geven van de beschikbare producten in de webshop is een overzichtelijke catalogus opgesteld met verschillende productcategorieën. Zo kun je altijd de producten makkelijk en snel terug vinden!

Klik hier voor het hele assortiment!

Jesse Nissingh

Oprichter- CEO

Volg Snelpadel

De beste kwaliteit

De producten zijn van hoge kwaliteit.

De beste prijs

De goedkope prijzen die worgen gehanteert spelen in op de toegankelijkheid voor de sport.

Winkelwagen