Over Snelpadel

Kort over Snelpadel

Snelpadel wilt alle startende en hobby padellers een vliegende start geven! Snel aan de slag gaan met padel, Snelpadel. Op de site is advies over verschillende rackets en speelstijlen terug te vinden. Ook komt naar voren welke producten het beste passen bij de verschillende speelstijlen. Hierdoor wilt Snelpadel de sport toegankelijker maken voor beginners die de sport nog willen leren kennen. Verschillende rackets/ padelballen en andere accessoires worden ook aangeboden op Snelpadel.nl

Wie ben ik?

Hoi! Mijn naam is Jesse Nissingh en ik ben de ondernemer van de website snelpadel.nl. Ik studeer commerciële economie op de hogeschool van Avans in ’s-Hertogenbosch. In mijn vrije tijd ben ik erg sportief bezig. Zelf beoefen ik de sport Padel. Dit is echt een opkomende sport waar nog niet veel mensen bekend mee zijn. Om te starten met Padel zijn veel producten nodig die erg duur kunnen zijn. Om deze reden spring ik hier met mijn website op in.

Snelpadel heeft een ruim en gevarieerd aanbod voor de startende padeller. Van padelrackets tot padelballen en padeltassen. Om de sport voor iedereen toegankelijk te maken wordt er gefocust op asvies en service. De prijzen van de producten liggen erg aan de lage kant om zo meer mensen te stimuleren om de sport te beoefenen. Snelpadel focust zich meer op de service dat het de sporter biedt dan de winst die wordt gemaakt op de producten. Om elke bezoeker een duidelijk beeld te geven van de beschikbare producten in de webshop is een overzichtelijke catalogus opgesteld met verschillende productcategorieën. Zo kun je altijd de producten makkelijk en snel terug vinden!

Klik hier voor het hele assortiment!

Jesse Nissingh

Oprichter- CEO

Volg Snelpadel

De beste kwaliteit

De producten zijn van hoge kwaliteit.

De beste prijs

De goedkope prijzen die worgen gehanteert spelen in op de toegankelijkheid voor de sport.

Winkelwagen